У МВС розповіли, як правильно готувати коктейль Молотова: Готуймося!

У відомстві наголосили, що 1939-го року фінська армія цими пляшками боролася з танками.

nzl.theukrainians.org/

На тлі ситуації у країні у прес-службі МВС розповіли українцям, як правильно готувати коктейлі Молотова.

- За часів радянсько-фінської війни, 1939-го року, фінська армія цими пляшками боролася з танками! – наголосили у відомстві.

Інгредієнти для коктейлю Молотова:

Можливі добавки:

Серебрянка – підвищує температуру горіння

Пінопласт – як прилипач. Його краще розчиняти в ацетоні, потім вливати у пляшку.

Гніт : 50 см. тканини (бавовни) ретельно утрамбувати в шийку пляшки, щоб коктейль не розлився.

Як заповнювати:

2/3 пляшки – горюча суміш

1/3 - залишити для випаровування суміші. Ці випаровування і вибухають.

Увага!

Потрібно використовувати пляшки з товстими стінками скла – від вина, шампанського, віскі.