Будівництво Музею Революції Гідності почнуть восени цього року

Його планують завершити до кінця 2023-го

Музей Революції Гідності, який будуватимуть за програмою президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”, планують відкрити вже у грудні 2023 року. Наразі прискорено всі підготовчі роботи, щоб у вересні розпочати зведення споруди.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник керівника Офісу президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко.

Проєктом передбачено, що у музеї буде декілька виставкових приміщень, оглядовий майданчик, Дім Свободи, Дитячий музей та зала-лекторій. На найнижчому поверсі будівлі  розмістять “Йолку” заввишки близько 5 метрів, а на першому підземному рівні - фондосховище та кімнати дослідницького центру.

“Ми поставили собі за мету, що восени цього року будівництво Музею Революції Гідності розпочнеться. Такі строки визначив президент України Володимир Зеленський”, - зазначив Тимошенко.

За його словами, влітку приступлять до підготовчих робіт на ділянці, за якою немає арештів.

“До кінця 2023-го всі роботи мають бути завершені”, - підкреслив заступник керівника ОП.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив, що у 2022 році в рамках програми Володимира Зеленського побудують та відремонтують 715 об'єктів у 24 областях України.

#великебудівництво #програмапрезидента #музеймайдану