На Донбас прилетіли народні депутати

Депутати проведуть моніторинг безпекової ситуації, поспілкуються з військовими, а також передадуть закуплені напередодні дрони на передові позиції.

t.me/ypaliychuk

Народні депутати з фракції "Слуга народу" прибули на військовому літаку до зони проведення Операції Об'єднаних сил. Там вони мають намір провести моніторинг ситуації безпеки. Про це розповіла фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук.

- Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, голова Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні депутати Юрій Місягін, Мар'яна Безугла прибули до зони проведення ООС, - написала вона.

За її інформацією, народні депутати проведуть моніторинг безпекової ситуації, поспілкуються з військовими, а також передадуть закуплені напередодні дрони на передові позиції військових.

Делегацію народних депутатів та міністрів на Донбас направив через загострення український президент Володимир Зеленський.

Президент 19 лютого поїде до Мюнхена для участі у конференції з безпеки. Він також має намір зустрітися з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, з канцлером Німеччини Олафом Шольцем, з віце-президентом США Камалою Харріс, з представниками міжнародних фінансових інституцій.