Володимир Ярославський поділився рецептом буженини з індички: просто, смачно та не шкідливо

Процес досить простий, а результат – добрий!

instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський радить тим читачам, хто любить смачненьке, але прагне при цьому дотримуватися здорового харчування, приготувати буженину з індички. Відеорецептом відомий кухар поділився 18 лютого в Інстаграм.

Інгредієнти:

Готуємо:

- Буженину можна їсти гарячою як основну страву. А можна дати охолоне і подавати вже холодною! – помітив Володимир Ярославський.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Раніше Володимир Ярославський допоміг розібратися в червоній ікрі, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав рецепт київського шпильки – сосиски у тесті. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.