На Луганщині під обстріл потрапила залізнична станція, людям радять не виходити з будинків

Людей закликали не виходити на вулицю, залишатися вдома чи біля укриттів

facebook.com/pressjfo.news

Підрозділи сепаратистів обстріляли залізничну станцію Кондрашівська-Нова у Луганській області. Про це повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин у своєму Telegram-каналі.

"Під обстріл потрапила не лише станція, але й локомотивне депо та дитячий садок. Працівники станції та депо не постраждали. Постраждав, але не виведено з ладу один тепловоз. Пошкоджено будівлі депо", – написав Камишин.

Він зазначив, що наразі обстріл припинився, станція і депо продовжують роботу, компанія оцінює пошкодження.

У зв'язку із ранковими артобстрілами мешканців Луганської області закликали не виходити на вулицю, залишатися вдома або біля укриттів, повідомляє прес-служба об'єднаної територіальної громади міста Щастя.

"Поблизу міста Щастя вранці 17.02.2022 скоєно артобстріл. Обстріляли селище Старий Айдар та Лобачеве. Велика можливість повторення обстрілів", - зазначили в громаді.

Крім цього, у мережі з'явилося відео очевидця, який фіксує звуки пострілів у районі Станиці Луганської у селищі Нова Кондрашівка.

Вранці 17 лютого штаб Операції об'єднаних сил повідомив про обстріл Станиці Луганської у Луганській області. Снаряди потрапили у будівлю дитячого садка, половина населеного пункту залишилася без електроживлення. Військовослужбовці евакуювали мешканців в укриття.