У Яремчі кримінального авторитета застрелили у кріслі стоматолога під час прийому

Вбивця втік, його намагаються розшукати.

ssu.gov.ua

У Яремчі невідомий чоловік увірвався до кабінету стоматолога та застрелив пацієнта. На Прикарпатті проводиться поліцейська спецоперація з розшуку підозрюваного, а місцеві ЗМІ повідомляють, що вбитий - Ігор Дутка, кримінальний авторитет на прізвисько "Сухий".

По тривозі піднято особовий склад поліції області, задіяно всі оперативні служби та наряди поліції. Про це 14 лютого увечері повідомила прес-служба управління Нацполіції на Івано-Франківщині.

- О 18.45 на лінію 102 надійшло повідомлення про вбивство у Яремчі. До поліції звернувся лікар-стоматолог, який повідомив: до приміщення стоматологічного кабінету забіг невідомий чоловік та кілька разів вистрілив у пацієнта. Зловмисник одразу втік. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер, - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що на місці події працюють криміналісти, кінологи та слідчо-оперативна група щодо з'ясування обставин скоєного кримінального правопорушення та пошуку причетних осіб.

В області провадиться спеціальна поліцейська операція. На пошуки підозрюваного залучено всі оперативні служби та наряди поліції.

У той же час місцеві ЗМІ, зокрема " Галицький кореспондент ", йдеться про Ігоря Дутку, кримінальний авторитет на прізвисько "Сухий".