Актрису Євгенію Брік кремують у Лос-Анджелесі, а поховають у Москві

Дати сім'я не повідомляє, на церемоніях будуть присутні лише найближчі люди.

instagram.com/evgeniabrik

Сім'я визначилася з місцем похорону російської актриси Євгенії Брік. Дружина Валерія Тодоровського померла у віці 40 років. Актриса понад два роки лікувалася в Лос-Анджелесі, проте лікарі виявилися безсилими перед недугою.

Прощання з Євгенією Брік відбудеться у Лос-Анджелесі, де вона провела останні роки життя. Жалобна церемонія буде закритою, тільки для найближчих людей.

- Попрощаються у вузькому колі в Лос-Анджелесі. Там же пройде кремація, ховатимуть пізніше в Москві», - розповідає ТАРС зі слів наближеного до сім'ї джерела.

Євгенія Брік померла 10 лютого. Зірка "Стиляг" кілька років боролася із хворобою. В останні півроку вона сильно схудла і втратила волосся. Знайомі підозрюють, що це результат хіміотерапії, але офіційно причину смерті Брік і її діагноз сім'я не розголошує досі.

Заміж за Валерія Тодоровського Євгенія вийшла у 2006 році. У пари є дочка Зоя. Своє сорокаріччя Брік відзначила у вересні 2021-го у Венеції, написавши в соцмережах, що "радіє своєму новому році як ніколи".

Євгенія Брік відома за ролями у фільмах «Стиляги», «Географ глобус пропив», «Одеса», серіалам «Відлига», «Оптимисти», «Садове кільце», «Романови», «Адаптація» та іншим.