alyona alyona розійшлася з бойфрендом

Пара зустрічалася менше року.

instagram.com/alyona.alyona.official/

Українська реп-виконавиця alyona alyona у День закоханих зізналася, що розійшлася з тік-токером Денисом, більш відомим під псевдонімом YOXDEN. Про це співачка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні "валентинка" виглядає так. P.S. Ми з Денисом залишилися люблячими друзями", – написала Олена.

Пізніше в Інстаграмі співачки з'явилася посада, в якій вона розповіла подробиці розлучення.

- Ніхто й уявити не міг, що відстань і розлука проллють світло на правду. А вона виявилася гіркою, як у найбанальнішому драматичному фільмі: „якщо любиш – відпусти“. Нам весь цей час здавалося, що ми все робимо правильно, і що в нас все вийде. Але виходить, що найкраще нам бути просто добрими та вірними друзями. Іноді краще поставити крапку на березі. І ми її ставимо, не зустрівшись два тижні до першої річниці, — зазначила реперша.



Alyona Alyona повідомила, що зустрічається з артистом, ім'я якого поки що не може назвати, у квітні 2021 року. У програмі "Неймовірна правда про зірок" зірка повідомила, що її бойфренд не прагне публічності. У вересні пара почала жити разом, а у грудні артистка розсекретила ім'я коханого.

На початку січня Alyona Alyona розповіла, що з'їжджає від Дениса. На той момент артистка запевняла, що у них все добре, їй просто треба поїхати якнайдалі від Києва, щоб "перезавантажитися".

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Альона Савраненко. Вона працювала вихователькою у дитячому садку Баришівки Київської області та вела авторський YouTube-канал, де читала реп. Кліп "Рибки" зібрав понад мільйон переглядів на платформі, після чого Савраненко стала відомою.