Зірка фільму «День народження буржуя» Валерій Ніколаєв заявив, що його облили окропом. Медики заперечують

Інцидент стався в ізоляторі, де перебував артист.

Веленгурин Владимир

Російський актор Валерій Ніколаєв заявив, що отримав 40% опіків тіла після того, як його облили окропом під час перебування в одному з московських спецприймачів. Як пишуть " Известия ", інцидент стався ще 11 лютого, проте відомо про нього стало лише зараз.

В ізолятор Ніколаєв потрапив після того, як сів за кермо без прав, перебуваючи у стані сп'яніння. Вже в спецприймачі в актора спалахнув конфлікт з іншим затриманим — уродженцем Таджикистану. У ході сварки артисту хлюпнули окропом в обличчя.

Поліція проводить перевірку за фактом. При цьому телеграм-канал 112 повідомив, що актор поміщений у психіатричну клініку: нібито лікарі діагностували в нього біполярний розлад. Медики також повідомили, що незважаючи на заяву актора, жодних пошкоджень на його тілі не виявили.

Валерій Ніколаєв – російський актор. 56-річний артист знявся у понад 45 фільмах. Найбільш відомі у тому числі – «День народження буржуя». Свого часу зловживав алкоголем, проте зараз запевняє, що практично не п'є.

З 2014-го року одружений з повітряною гімнасткою Ельмірою Земсковою, яка молодша за нього на 19 років. Влітку 2021 року в них народився син.