Alina Pash відповіла хейтерам: Ви мені не вороги, так само, як і я вам

Співачка заявила, що вона "за Україну" і є частиною нашої країни.

instagram.com/alinapash

Переможниця Національного відбору на "Євробачення-2022" Аліна Паш відреагувала на критику хейтерів щодо її "виступів у країні-агресорі". Співачка закликала не вірити жовтій пресі, яка розповсюджує про неї недостовірну інформацію. Про це вона написала у своєму Інстаграмі.

- Все те, що вирує зараз навколо Національного відбору, прокоментую так: ви мені не вороги, як і я вам. У такий час нам треба об'єднуватися, а не шукати у мені злої відьми. На всі питання, які турбували моїх земляків щодо виступів та подорожей до країни агресора, я вже відповіла у багатьох інтерв'ю. Не вірте жовтій пресі, яка розповсюджує про мене недостовірну інформацію. Я про Україну, я за Україну, я частина України, – заявила артистка.

Також Паш подякувала українцям за підтримку під час Національного відбору на участь у "Євробаченні-2022". Співачка зазначила, що пісня, з якою вона представить нашу країну "Тіні забутих предків", потрібна зараз як для всього українського народу, так і для всього світу.

- Мені не змінити минуле, але хочу вплинути на майбутнє. Мені хочеться сказати всьому світу про Нас, про те, що Ми багато століть є фронтиром, стіною та сторожами Європи та Світу. Що ми однією рукою сіємо, будуємо та вирощуємо покоління, а іншою захищаємо. Маємо честь і взагалі абсолютно все, щоб і надалі бути незалежною, вільною, прогресивною зі своєю думкою, культурою, традиціями Україною!, - наголосила вона.

Скандал навколо Паш нашумів у 2019 році, коли вона зізналася, що справді відвідувала Москву, а також їздила до Криму на приватний захід українців, а не з гастролями. Артистка уточнила, що тоді ще не була публічною персоною і не думала про наслідки.

ДОВІДКА

Alina Pash – 28 років. У шостому сезоні шоу "Х-фактор" вона посіла 3 місце. 2018-го почала сольну кар'єру, випустивши трек Bitanga. У 2019-му стала лауреатом премії YUNA за "Найкращий хіт у жанрі хіп-хоп", а у січні 2022-го отримала нагороду Music Moves Europe Awards. Співачка перемогла у Національному відборі на "Євробачення-2022" і тепер представлятиме нашу країну на конкурсі.