Володимир Ярославський радить побалувати свою половинку на День Валентина чарівним десертом брауні "Чорний ліс"

Десерт своїми руками – це дуже романтично!

instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський радить здивувати свою половинку на День Валентина власноруч приготованим десертом - брауні "Чорний ліс". Рецептом відомий кухар поділився 12 лютого в Інстаграм, давши розкладку на десять порцій "досить великих" брауні.

Напередодні всіх закоханих хочу допомогти вам порадувати свою другу половинку. Піддивився і приготував для вас із любов'ю. Брауні "Чорний Ліс", та ще й без борошна! – зазначив Ярославський.

Інгредієнти:

Печиво брауні:

Начинка:

Готуємо:

Печиво

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Начинка

Збираємо печиво

На нижній бік охолодженого печива за допомогою кондитерського мішка по колу випускаю збиті вершки. А в середину викладаємо вишню та накриваємо все іншим печивом.

Раніше Володимир Ярославський допоміг розібратися в червоній ікрі, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав рецепт київського шпигуна – сосиски у тесті. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.