Лікарі розповіли, коли Руслана Писанка зможе ходити після складного перелому зі зміщенням та операції

Актриса вважає, що, можливо, її "відвернуло від чогось страшнішого".

instagram.com/pisankaruslana

Українська актриса Руслана Писанка прямо з лікарняного ліжка вийшла у прямий ефір шоу "Твій день" на 1+1, де працює однією з ведучих, та розповіла про своє самопочуття та прогнози. Про це 9 лютого повідомляє ТСН.

- Я почуваюся нормально. Таке відчуття, ніби я здорова, але ходити ще не можу. Вже готова до операції, найближчим часом її зроблять. Якщо зараз хтось перебуває у такому ж стані, як і я, головне зрозуміти, що це сьогодні твоя реальність, і це можна подолати. Все минеться і буде добре. Кажуть люди, що, можливо, відвернуло від чогось страшнішого, - вважає Руслана.

За прогнозами лікарів, вже за 3-4 місяці Писанка почне ходити, але сама вона впевнена, що на роботу прийде набагато раніше.

5 лютого наприкінці вистави "Потяг "Одеса-мама", в якій Руслана Писанка виконує одну з головних ролей, вона під час танцю раптово впала на сцені та зламала ногу. Під час вистави за участю Писанки на сцені були популярні в Україні актори: Олег Філімонов і Віктор Андрієнко Актори миттєво кинулися на допомогу 56-річній Руслані, яка втратила свідомість, вони звернулися до глядачів з питанням, чи немає в залі лікаря, а згодом викликали швидку.

Спочатку багато хто думав, що Руслана знепритомніла, але з'ясувалося, що це перелом ноги. За словами Писанки, зараз вона в одній із київських державних лікарень лежить на витяжці – до ноги прикріплено спеціальну гиру, яка витягує ногу.