Ліза Глінська поділилася рецептом найсмачніших тефтелів

Екс-суддя "МастерШеф" розповіла, як приготувати популярну страву.

instagram.com/lizaglinskaya

Екс-суддя "МастерШеф" Ліза Глинська розповіла, як правильно приготувати найсмачніші тефтелі. Рецепт вона опублікувала в Інстаграмі.

Інгредієнти:

Для заливання:

Готуємо:

  1. Відправляємо рис у сотейник, заливаємо водою, солимо і варимо 15 хвилин на слабкій температурі із закритою кришкою. Після цього вимикаємо плиту і залишаємо рис під кришкою до повного остигання.
  2. Чистимо і нарізаємо цибулю дрібним кубиком.
  3. Обсмажуємо цибулю на олії, вона повинна злегка підрум'янитися.
  4. З'єднуємо фарш, рис та цибулю. Солимо, перчимо і перемішуємо.
  5. Формуємо тефтель, обвалюємо в манній крупі і обсмажуємо на олії по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.

Заливка:

  1. Нарізаємо моркву соломкою цибулю дрібним кубиком.
  2. Смажимо на рослинній олії цибулю та моркву. Солимо і перемішуємо.
  3. Додаємо помідори у власному соку та перемішуємо.
  4. Виливаємо на дно каструлі половину заливки та рівномірно розподіляємо її. Поверх викладаємо обсмажені тефтелі.
  5. Викладаємо на тефтелі заливку, що залишилася, і заливаємо в каструлю 50 мл води.
  6. Накриваємо каструлю кришкою і готуємо тефтелі 15-20 хвилин.