Член правління "Суспільного" Ярослав Лодигін судитиме Нацвідбір "Євробачення-2022"

Він став другим членом журі Національного відбору "Євробачення".

instagram.com/lodygin

Названо ім'я другого члена журі фіналу українського Нацвідбору "Євробачення-2022". Ним став режисер та член правління "Суспільного"   Ярослав Лодигін. Про це повідомляє прес-служба національного мовника "Суспiльне".

– Відчуваю велику відповідальність, але водночас радість, що маю можливість долучитися до нашої спільної мети – у наші тривожні часи створити велике музичне свято для всієї країни увечері 12 лютого, – поділився Лодигін.

Ярославу Лодигіну 34 роки. Він режисер, сценарист та засновник радіо "Аристократи". Серед його робіт – фільм "Дике поле". У 2019 році   став членом Європейської кіноакадемії. З серпня 2019 року – член правління Громадського мовника.

Раніше "Суспільне" оголосило ім'я першого члена журі Нацвідбору Євробачення – нею стала Тіна Кароль, яка у 2006 році представляла Україну на конкурсі.

Фінал Нацвідбору відбудеться 12 лютого. Вперше за останні роки у Національному відборі не буде півфіналів. Вестиме Нацвідбір Маша Єфросиніна, а спілкуватися з артистами за лаштунками - Тимур Мірошниченко.

Фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2022"

Alina Pash, "Тіні забутих предків"

Wellboy, "Nozzy Bossy"

Cloudless, "All be Alright"

Barleben, "Hear My Words"

Michael Soul, "Demons"

Kalush Orchestra, "Стефанія"

Our Atlantic, "Моє кохання"

ROXOLANA, "Girls"