Голова CNN залишив посаду через те, що вчасно не розповів про роман із колегою

56-річний Джефф Цукер надіслав підлеглим листа на пошту.

REUTERS/Брендан Макдермід

Президент CNN Worldwide Джефф Цукер залишив посаду через те, що публічно не розповів про початок роману зі своєю підлеглою, директором з маркетингу Еллісон Голласт. Про це йдеться на вебсайті американського телеканалу.

56-річний Джефф Цукер пішов за два місяці після того, як звільнив топового ведучого, брата ексгубернатора Нью-Йорка Кріса Куомо. Роман глави CNN сплив у рамках розслідування справи ведучого, якого звинуватили у тому, що він допомагав братові боротися зі звинуваченнями у неналежній поведінці з жінками-підлеглими.

В електронному листі співробітникам CNN Джефф Цукер розповів, що працює з колегою понад 20 років, а стосунки розпочалися під час пандемії.

- Від мене потрібно було розкрити їх, коли вони почалися, але я цього не зробив. Я був не правий. В результаті, сьогодні я йду у відставку, - пояснив глава американського каналу.

Журналісти зазначили, що кохана їх начальника – виконавчий віцепрезидент та директор з маркетингу, 49-річна Еллісон Голласт. Вона залишиться на CNN. Пара почала працювати разом на NBC у 1998 році. Обоє зараз розлучені.

За словами інсайдерів Variety, роман був загальновідомий кілька років. Цукер розлучився зі своєю дружиною Керін у 2018 році, а Голласт розлучилася з чоловіком у 2015-му. Крім роботи пліч-о-пліч, пара жила в одному будинку в Нью-Йорку більше 15 років. Голласт та її чоловік переїхали до будинку у Верхньому Іст-Сайді, в якому жив Цукер із дружиною.

Довідка

Джефф Цукер очолив CNN у 2013 році. Під його керівництвом канал побив рекорди за кількістю глядачів у 2020 році, а в січні 2021-го його переглянула найбільша кількість глядачів за всю історію CNN, частково через бунт у Капітолії.

Згідно зі стандартами ділової поведінки конгломерату WarnerMedia, до якого входить CNN, співробітники не повинні керувати тими, з ним у них є стосунки. Зараз WarnerMedia знаходиться на межі злиття з Discovery Inc. Навесні повинні запустити CNN+.