Софія Ротару з ускладненнями перехворіла "Омікроном" і розсхвилювала чоловіка Пугачової

Максим Галкін та Микола Басков побажали співачці здоров'я після двох тривожних тижнів.

Володимир ВЕЛЕНГУРІН.

Легенда української сцени Софія Ротару перемогла коронавірус. Раніше про хворобу Ротару нічого не було відомо, і лише після одужання через два тижні співачка розповіла 1 лютого в інстаграмі про те, як почувається зараз.

- Дорогі друзі та близькі мені люди! Ось і до мене дістався Омікрон... Два тижні безсонних ночей та боротьби за здоров'я. Коронавірус переможений, але не без ускладнень. Ситуація завдяки чудовим лікарям та медсестрам під контролем, але потрібен ще час і сили… Дякую сім'ї та всім, хто поруч зі мною! Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові! Ваша Софія Ротару, – написала зірка.

Новина схвилювала шанувальників співачки, зокрема зіркових.

- Якнайшвидшого одужання, і впевнений все буде добре, - відреагував на пост Ротару Микола Басков.

- Дай Боже здоров'я, - написав Максим Галкін. Йому самому за теплі слова на адресу мами, у свою чергу, подякував у коментарях син Ротару – Руслан Євдокименко.

Раніше повідомлялося, що у січні Софія Ротару вшанувала пам'ять покійного чоловіка – йому виповнилося б 80 років. Виходить, що 20 січня, коли співачка публікувала поминальний пост в інстаграмі, вона була вже хвора.

Також ми писали про те, що шанувальники запідозрили у Ротару серйозне захворювання – але тоді йшлося про хворобу Паркінсона.