Бріджит Брінк, яку пророкують послом США в Україні, любить селфі, концерти та спорт

Судячи з інстаграму, американський дипломат знаходить час на відпочинок.

instagram.com/usambslovakia

Бріджит Брінк, яку за даними американських ЗМІ, Джо Байден обрав новим послом в Україні, веде активний спосіб життя та ділиться ним у своєму інстаграмі.

Аккаунт @usambslovakia Бріджит Брінк почала вести в жовтні 2020 року. Із 2019-го вона є послом США у Словаччині. В інстаграмі Бріджит Брінк всього 509 підписників, проте в акаунті багато цікавих фотографій. Посол любить активний відпочинок, концерти та розваги. Так, Новий 2022 рік американка зустріла з сім'єю на словацькому гірськолижному курорті Низькі Татри. У 2021 році посол також каталася на велосипеді, ходила на картинг та грала на барабанній установці свого сина.

Бріджит Брінк кілька разів відвідала Словацький національний театр, подивившись балет «Попелюшка» та оперу «Травіату», а також сходила на концерт Словацької філармонії. У неробочий час американський посол любить носити джинси, високі чоботи та футболки. Бріджит Брінк часто робить селфі і ділиться знімками посиденьок з колегами, наприклад, послом США в Албанії Юрі Кім.

Брінк прибула до Словаччини у серпні 2019 року. Кар'єру дипломата уродженка штату Мічиган розпочинала в Сербії, потім працювала в Узбекистані та Грузії. Вона володіє російською та сербською мовами. Про те, що президент США Джо Байден хоче бачити Бріджит Брінк новим послом в Україні, американські ЗМІ вперше повідомили у грудні 2021 року. За останньою інформацією, Вашингтон чекає на схвалення Києва. З травня 2019 року Крістіна Квін є тимчасовим повіреним у справах США в Україні. До неї з 2016 року послом США в Україні була Марія Йованович.