Володимир Ярославський поділився рецептом найніжнішої запіканки

Суддя "МастерШеф" розповів, як приготувати популярний десерт.

instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати найніжнішу запіканку з родзинками. Рецепт він опублікував у інстаграмі.

Інгредієнти:

Готуємо:

  1. Змішуємо вінчиком в однорідну масу сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки та яйця. Залишаємо постояти до 1 години, щоб манка повністю "набухла".
  2. Ретельно збиваємо занурюваним блендером масу до глянцевого стану, як йогурт. Не хвилюйтеся, якщо маса буде рідка: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Якщо сир сухуватий, тоді додаємо ще трохи молока – 25 г.
  3. Родзинки перебираємо та окремо заливаємо окропом – залишаємо на 5 хвилин у гарячій воді, щоб набух.
  4. У збиту суміш всипаємо родзинки та перемішуємо.
  5. Застилаємо форму пергаментом. Запікаємо при температурі 180-200 ° C приблизно 35-45 хвилин, поки запіканка не підніметься.
  6. Акуратно дістаємо запіканку з духової шафи, даємо охолонути і потім виймаємо з форми.