Вже понад три роки в центрі Харкова працює ресторан східної кухні Roll Club. Це велика мережа, яка включає чотири великі кухні та шість офлайн-точок, кількість співробітників сьогодні – понад 300 осіб. Важко уявити, що все починалося з доставки їжі від трьох молодих ентузіастів - Вілена Даніеляна та його партнерів із Чугуєва. У перший рік роботи всі буквально жили на роботі, при цьому пропонувалася лише доставка суші та ролів. Згодом бізнес перенесли до Харкова, і настав новий етап підкорення невідомого ринку.
Місія компанії
Для Roll Club на першому місці стоять клієнти. Персоналізований підхід та дружні стосунки з людьми – ключова місія компанії. Це стосується не лише відвідувачів закладу, але й співробітників, партнерів, конкурентів.
Завдяки довгостроковим відносинам та злагодженій роботі команди навіть за умов карантинних обмежень Roll Club розвивався. В цей час особливо актуальною стала доставка їжі додому. Цього року вдалося відкрити нову кухню та поступово вийти на звичний рівень завантаженості.
Цінності компанії
Кожна компанія має свою цінність і місію. Для Roll Club це щоденна робота з покупцями, а також відносини з гравцями на ринку та співробітниками. На верхівці пріоритетів стоїть відповідь на запитання «Навіщо ми це робимо?» - «Щоб кайфувати та надихатися». Увага приділяється кожному клієнту. Заклад прагне працювати чесно й відкрито, виявляти повагу до своїх відвідувачів, співробітників та партнерів.
Для покупців
Страви в Roll Club представлені в широкому асортименті. Можна обрати святкове меню, замовити смачні страви на корпоратив чи ситний сет собі додому. Кожен рецепт виконаний з дотриманням технології приготування та найкращих традицій певної країни. Можна спробувати не тільки традиційні і вже звичні для багатьох суші спайс з лососем або креветками, вугрем, але й незвичайні - з масляною рибою, фелікс із чукою, сніговим крабом, а також різні види ролів та сети.
Завдяки програмі лояльності можна отримати 3% або 5% знижки, а також кешбек на день народження. Численні відгуки задоволених клієнтів підтверджують не лише високий рівень сервісу, а й швидку доставку. Меню закладу постійно розширюється, порції великі, а східний стиль надає їм особливої родзинки.
Для команди
У сфері громадського харчування часто може змінюватися персонал. У Roll Club ця закономірність порушується. Більшість працівників працюють від дня заснування закладу, а дехто навіть повертається, якщо з якихось причин пішли. Це безпосередньо впливає на стабільність смаку страв, атмосферу в колективі і свідчить про репутацію компанії.
Roll Club - згуртована команда однодумців, які люблять свою роботу. Створюються комфортні умови праці, зручний графік роботи та гарні стосунки у колективі. Багато працівників замовляють страви від Roll Club й для себе. До того ж компанія постійно розвивається. Завдяки подорожам Європою та Україною переймається досвід у партнерів, вивчаються нові успішні проекти та відкриті заклади.
Азіатська культура та подальші експерименти
Вулична їжа – невід'ємна частина культури багатьох країн. Щодня два з половиною мільярди людей купують стріт-фуд. Успіх таких закладів багато в чому залежить від смаку, розташування, відгуків покупців.
Сьогодні компанія впевнена у своїх силах та готова до експериментів. Завдяки досвіду та налагодженому бізнесу можна реалізувати багато нових ідей. Кожен проект Roll Club має своє обличчя. Заклад із багатою палітрою смаків страв азіатської кухні не залишить байдужими навіть гурманів.