Alyona Alyona висловилася про підкаблучників, владних жінок та здорові стосунки

Артистка проти пригнічення свого партнера.

instagram.com/alyona.alyona.official.

Українська реперша Alyona Alyona присвятила пост в Інстаграмі проблемам у стосунках чоловіка та жінки. Артистка прикріпила до посту фото, де надягла чоботи не на ноги, а на руки. Таким знімком вона проілюструвала тему розмови – підкаблучники та владні жінки.

"Підкаблучники. Це слово з дитинства поруч зі мною. Коли я жила в селі, то постійно називали різних людей. Навіть зараз у соцмережах я постійно чую видозмінене слово – "каблук". Так називають як чоловіків, так і жінок", – зазначила артистка.

30-річна Олена Савраненко (справжнє ім'я артистки) звернула увагу на те, у яких ситуаціях чоловіка називають "каблуком".

"У сучасному суспільстві актуально бути самодостатнім, модним, крутим, класним, статусним та багатим. Якщо в сім'ї вищий статус має жінка, то найчастіше, хоч би яким був її чоловік, його називатимуть "каблуком". Або якщо чоловік виявляє щирі почуття до своєї жінки, поважає її бажання та ставиться до неї з трепетом, його також називають "каблуком". Він над усе ставить свою дружину, а не своїх друзів", - поділилася реп-виконавиця

Alyona Alyona додала, що жінок теж стали називати "каблуками".

"Я все частіше помічаю, що таке слово починають вживати стосовно дівчат, але зовсім інакше. Є жінки, які люблять підкорювати чоловіків, робити їх пухнастими котиками, що виконують усі їхні примхи. Від будь-якого руху пальчика цієї жінки чоловік повинен приносити їй все на тарілочці із золотою облямівкою", - розповіла артистка.

Зірки виступила проти пригнічення партнера у стосунках.

"У моєму розумінні здорових стосунків та здорового суспільства така ситуація НЕ є ОК. Супервладні жінки просто ламають чоловіків, чекаючи потім від них мужності, щоб поряд із собою бачити справжнього самця", – запевняє знаменитість.

Артистка попросила підписників поділитися своєю думкою у коментарях. Олена Савренко закликала фанатів розповісти, чи траплялися їм владні жінки та чоловіки-"каблуки".