Філатов жорстко висловився від імені мерів про спробу Кличка попіаритися на теробороні

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував київського міського голову Віталія Кличка через його ініціативу зібрати засідання Асоціації міст України з питань територіальної оборони.

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував київського міського голову Віталія Кличка через його ініціативу зібрати засідання Асоціації міст України з питань територіальної оборони. Дії Кличка Філатов назвав політичним піаром, повідомляє «Дніпро.Головне».

«Кличко явно піариться на цій ситуації. І ані мені, ані іншим мерам це не подобається. Ми займаємось ТрО щодня, а не під покровом Віталія Володимировича», - наголосив Філатов.

Міський голова Дніпра запевнив, що Кличкові зовсім не обов'язково запрошувати на засідання АМУ ані його, ані інших мерів, ані міністра оборони України Олексія Резникова та робити з цього масову піар-акцію.

«Ми просто зберемося тихо у Резникова в кабінеті в Міністерстві оборони і займемося кожен своєю справою. Просто вже дістали огидні політичні танці з бубнами. Нехай усі тихо роблять свою роботу, а не ходять із транспарантами під телекамери», - додав Філатов.

Нагадаємо, днями мер Києва Віталій Кличко заявив, що скликає засідання Асоціації міст України з метою координації зусиль щодо організації територіальної оборони.