Василь Вірастюк та Даша Астаф'єва у трейлері кримінально-романтичної комедії «Пограбування по-українськи»

У кінотеатрах фільм вийде наприкінці березня.

Кадр із фільму «Пограбування по-українськи»

З 31 березня у кінотеатрах України виходить прем'єра нової комедії «Пограбування по-українськи» від творців фільму "Бурштинові копи".

За сюжетом Алекс (Остап Халавко), звичайний дитячий тренер з плавання, закохується у недосяжну зірку (Даша Астаф'єва). Звичайно, на зарплату тренера таку не підкорити, тож хлопець просто мріє про неї у ванній. І так замріявся, що затопив кілька нижніх поверхів. Тепер Алексу потрібні гроші не тільки на те, щоб домогтися прихильності красуні, але й на те, щоб відшкодувати ремонт місцевому авторитету Валері (Василь Вірастюк). Від розпачу Алекс не вигадує нічого кращого, ніж пограбувати банк.

Але щось у процесі пішло не так – і заручники теж захотіли поживитись.

Фільм знято молодіжним розважальним каналом НЛО TV. Режисер картини - Аліна Бухтіярова, вона ж знімала також кримінально-романтичну комедію «Бурштинові копи».

Тож варто очікувати знову несподіваних поворотів сюжету, а ще гострополітичних жартів на кшталт:

- Думаю, це все Кличко, з програмою "Обігріти киян".

- Не обігріти, а обібрати.

У фільмі знімалися Остап Халавко, Даша Астаф'єва, Андрій Бурим, Володимир Горянський, Влад Яма, Яків Кучеревський, Олександр Соколов, Марія Заніборщ, Сталіна Лагошняк, Катерина Вайвала, Сергій Булін, Олена Хохлаткіна, Оксана Борбат.