Володимир Ярославський поділився рецептом рагу з індички у вині: можна з пастою, можна – без

Все це просто та смачно.

instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський розповів про секрети приготування рагу з індички. Замість індички може бути і курка, рагу можна використовувати і як основне блюдо, і для пасти (плюс виходить вишуканий соус) – все це просто та смачно. Про це Ярославський написав 20 січня в Інстаграм.

Інгредієнти на 3 великі або 4 нормальні порції:

Готуємо індичку

- Рагу готове. До речі, можна брати і курку, – зауважив шеф-кухар.

Готуємо макарони із соусом

- Тепер у вас є рагу з індички та класний соус для пасти, - підсумував Володимир Ярославський.

Раніше Володимир Ярославський допоміг розібратися в червоній ікрі, а також публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.