Ніколаєв, Бабкіна та Кіркоров привітали Аллегрову з 70-річчям та показали архівні фото

Артистка святкує ювілей.

instagram.com/ngbabkina

20 січня співачці Ірині Аллегровій виповнюється 70 років. На честь свята зіркові колеги привітали артистку у соцмережах та поділилися архівними фотографіями.

Надія Бабкіна

Виконавиця показала архівні фотографії із зіркою та побажала їй довго жити й радувати всіх своєю творчістю.

"Сьогодні відзначає ювілей Ірочка Аллегрова – співачка, яку я дуже люблю. Іра - шикарна жінка, дуже ефектна, з чітким посилом та потужним нутром. Вона дуже чуттєва. Дивлячись на неї, я завжди думаю: якби я була мужиком - поклала б усі сили, щоб опинитися з нею поруч. Нехай навіть ненадовго", - написала зірка.

Ігор Ніколаєв

Композитор також опублікував спільні фото та відзначив, що співпрацює з Аллегровою вже 30 років.

"Ірочко, з ювілеєм! Люблю та обожнюю всі ці роки! А разом зі мною любить та обожнює величезна країна, яка вже 30 років співає наші пісні".

Філіп Кіркоров

Співак опублікував в інстаграм-сторісі відео з фотографіями під пісню Аллегрової "З днем народження!". У ролику Кіркоров позує разом із іменинницею та іншими зірками - Софією Ротару та Аллою Пугачовою.

Ігор Крутой

Композитор вітання співачці опублікував напередодні. Він пригадав, що знайомий з Аллегровою понад 30 років, і зазначив, що, незважаючи на всі чутки, вона ніколи не була його коханкою.

- Ми знайомі, страшно сказати, із 1978 року. Першою жінкою, яка виконувала мої пісні, Ірочка була, дружочком моїм була, сусідкою на станції метро "Нові Черемушки" в Москві теж була... А от коханкою не була, хоча вся країна нас і одружила, і, на мою думку, досі вірить у те, що щось там нечисте. Нам не треба щодня ззізвонюватися, мало того, це й місяцями може не відбуватися, щоб розуміти, що ми один у одного є і щохвилини прийдемо на допомогу один одному!" - написав Крутий.

Артист побажав іменинниці щастя та здоров'я, а також додав, що хоч би як вона не намагалася знищити свою популярність, їй не вдасться це зробити: "Не одне покоління виросло і зростатиме на твоїх піснях".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ігор Крутой (@igorkrutoy65)