В Одесі автобус з пасажирами влетів у магазин і протаранив чотири автомобілі

Водієві стало погано за кермом, і він втратив контроль над ситуацією.

t.me/od_patrolpolice

В Одесі 19 січня на вулиці Разумовській сталася аварія за участю рейсового автобуса Одеса-Київ. Водій не впорався з керуванням та влетів у магазин, при цьому протаранивши ще чотири автомобілі. Пасажири автобуса кажуть, що водієві стало погано за кермом, і він, ймовірно, знепритомнів. Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

- За попередньою інформацією, сьогодні вранці водій автобуса MAN, рухаючись вулицею Разумовською, не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Hyundai Tucson, Daewoo Lanos, Hyundai SantaFe, Chevrolet Aveo. За інерцією, продовживши рух, автобус виїхав на тротуар та скоїв наїзд на дерево та будівлю, - розповіли правоохоронці.

Як передає Новое время, внаслідок ДТП постраждали двоє людей — водій рейсового автобуса та водій одного з автомобілів, обох чоловіків доправили до лікарні. Усіх пасажирів пересадили у інший автобус, який уже виїхав до Києва. Відомо також, що водій автобуса помер у машині швидкої допомоги.

Також 14 грудня на Дніпропетровщині поблизу Новоселівки зіткнулися легковий автомобіль та рейсовий автобус, який перевозив пасажирів. Після аварії транспортні засоби почали горіти. Водій легковика загинув на місці.