Поліція заарештувала фаната Doja Cat, який погрожував глядачам бомбою, щоб швидше потрапити на концерт

Чоловік хотів потрапити на виступ без черги.

instagram.com/dojacat

У США поліція заарештувала чоловіка, який загрожував глядачам концерту американської співачки Doja Cat бомбою. Про це повідомляє ВВС.

Інцидент стався в Індіанаполісі, де співачка виступала із безкоштовним концертом на честь студентського футбольного матчу. Щоб потрапити на виступ, фанатам довелося стояти у черзі понад 12 годин за температури -9 градусів. За кілька хвилин до шоу чоловік у черзі сказав, що в його рюкзаку заховано вибуховий пристрій.

Протягом 20 хвилин поліція очистила територію, проте виявилося, що у рюкзаку чоловіка нічого немає. Він погрожував фанатам бомбою через те, щоб не стояти в черзі.

- Фанат хотів просунутися вперед у черзі, тому він виявив дуже погану розсудливість і сказав оточуючим, що у нього в рюкзаку бомба. Хтось вчинив правильно та попередив поліцію, - заявили у пресслужбі поліції.

У відомстві зазначили, що розслідування інциденту ще продовжується. Крім цього, у чоловіка виявилися непогашені ордери, за якими він був раніше заарештований.

Справжнє ім'я Doja Cat Амала Ратна Занділе Дламіні. Їй 26 років. Вона американська реп-виконавиця та автор пісень. Стала відома у 2018 році після виходу пісні Mooo! на  ютубі. Популярні композиції: Woman, Say So, You Right, Juicy. У 2021 році отримала 8 номінацій на премію "Греммі".