Володимир Зеленський привітав українців із Різдвом Христовим

Президент побажав веселих, сімейних, теплих, смачних та здорових різдвяних свят.

President.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Різдвом Христовим. Відеоролик глава держави опублікував увечері 6 січня в своєму телеграм-каналі.

- Дорогі громадяни! Я щиро вітаю всіх, хто разом зі своїми близькими та рідними людьми зустрічає сьогодні першу зірку на вечірньому небі. Її поява знаменує особливий момент та особливе свято – Різдво Христове. Колись народження Сина Божого подарувало людям надію на спасіння та віру у перемогу життя. Нехай сьогодні це свято посилить нашу віру, надію, а головне – кохання! – сказав Зеленський під час різдвяного відеозвернення.

За словами президента, Різдвяний вечір є найкращим моментом для порозуміння та примирення між людьми.

- Нехай усе це залишиться у минулому, а в наші сім'ї прийде достаток, у наші будинки щастя, а в нашу країну – мир та процвітання. Я бажаю кожному веселих, сімейних, теплих, смачних та здорових різдвяних свят! Христос народжується, славимо його! – додав глава держави.

Раніше Володимир Зеленський показав, що залишилося за кадром зйомок його новорічного привітання, яке знімалось у Маріїнському палаці за участю видатних українців.