Володимир Ярославський поділився рецептом різдвяної куті

Смачно і корисно - особливо для тих, хто дотримувався Різдвяного посту.

nstagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський розповів як приготувати вуксну кутю на Святий вечір. Кутя на Різдво в народі ще називається "Багата кутя" - про її нюанси та секрети шеф написав 5 січня пост в Інстаграм, з інгредієнтами та покроковим рецептом.

- Багата Кутя готується зазвичай на святий вечір. Щедрою зветься та, що готувалася напередодні Старого Нового Року. І ще напередодні Водохреща готували голодну кутю. Готували заздалегідь і ставили в кутку - куточок, найпочесніше місце в будинку. Традицій багато, всі вони різні. У нашій сім'ї кутю хрещений ніс своєму хрещенику вранці 7 січня, – уточнив Ярославський.

Інгредієнти :

Вага звичайно приблизна, тому що кожен готує на свій смак. Замість журавлини та лохини можна взяти родзинки.

Готуємо:

Раніше Володимир Ярославський допоміг розібратися в червоній ікрі, а також публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.