Ліза Глинська показала, як смачно приготувати святкову кутю

Кондитер поділилася із передплатниками сімейним рецептом.

instagram.com/lizaglinskaya

Український кондитер та екс-суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як приготувати святкову кутю. Рецепт вона опублікувала в Інстаграмі.

- Друзі, у нас зовсім скоро Різдво. І настав час готувати Кутью (Кутю). Тому цей рецепт вам знадобиться, - написала Глинська.

Інгредієнти:

Готуємо:

  1. Промиваємо крупу⁣
  2. Заливаємо водою у пропорції 1:3 і залишаємо мінімум на 5 годин.
  3. Додаємо сіль та варимо на середньому вогні до готовності. Періодично помішуємо.
  4. Додаємо мак, перемішуємо. Накриваємо кришкою, залишаємо на 15-20 хвилин.
  5. Узвар:⁣ Заливаємо сухофрукти водою та варимо. Заправляємо кутю узваром, медом, подрібненими горіхами, а також за бажанням сухофруктами.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЛІЗА ГЛИНСЬКА КОНДИТЕР РЕЦЕПТИ (@lizaglinskaya)