У Рівному дівчину, яка написала пост про знахідку грошей, закидали повідомленнями любителі легкої наживи

Жителька міста Ніна Скіба несподівано для самої себе організувала певний соціальний експеримент. Причому того не бажаючи.

facebook.com/profile.php?id=100006988691202

Жителька міста Ніна Скіба випадково організувала певний соціальний експеримент. Причому сама того не бажаючи.

Написала два пости

Все почалося з того, що дівчина у Фейсбуці розмістила пост про те, що знайшла значну суму грошей.

"Поверну віру в правильні вчинки. А якщо серйозно, то у під'їзді (Кобзарська, 17/7, хтось загубив чималу суму грошей. Поверну тому, хто назве точну цифру. Маю надію, що це хтось із сусідів і власник швидко знайдеться. Пішла клеїти оголошення", - написала Ніна Скіба.

В оголошенні було написано: "Хто загубив гроші? Телефонуйте!" - і був вказаний номер телефону. Оголошення, як пише дівчина у коментарях під своїми постами, було наклеєно нею у ліфті.

Вже наступного дня дівчина опублікувала новий пост. Але вже із гнівним змістом.

"От звідки у людей таке нестерпне бажання нажитися на чужій втраті та за чужий рахунок? Це якийсь лютий капець… дзвінки та повідомлення а-ля «вгадай суму» вже сягають маразму. Ці дебіли навіть уявлення не мають, де знаходиться вулиця та будинок, і все одно впевнено доводять, що це їхні гроші", - пише у другому посту дівчина.

До десяти дзвінків на день та повідомлення на месенджер

«КП" в Україні» зв'язалися з дівчиною, щоб дізнатися подробиці.

-Ні, це не фейк. Справді, знайшла гроші в під'їзді. Не відзначаю всіх деталей, щоб уникнути, так би мовити, «розводу» від аферистів. Тому що телефонують дуже багато всяких людей, кажуть, що це їхні гроші. Але у них навіть немає уявлення, де той будинок і вулиця, – розповіла нам Ніна Скіба.

У день їй стало надходити понад десять дзвінків,  і повідомлень на месенджер теж чимало.

- Люди намагаються вгадати суму. Таке відчуття, що для них це просто якась гра-квест. Просто хочуть нажитися на чужій втраті. У мене немає пояснення, чому так відбувається,  -додала Ніна Скіба.

Також дівчина зазначила, що справжнього власника поки що, на жаль, не було знайдено. Але вона не полишає надії на те, що це буде хтось із її сусідів.