Новорічний дрес-код зірок: Нікітюк та Огнєвіч у блискучих сукнях, а Полякова у піжамі

Розглядаємо святкове вбрання  знаменитостей.

instagram.com/lesia_nikituk

Цього року новорічний дрес-код зірок був найрізноманітнішим: одні воліли не морочитися і зустріти Новий рік у затишній піжамі, інші підібрали відверті вечірні вбрання. "КП в Україні" розглянула новорічні образи знаменитостей.

Софія Ротару

Артистка Новий рік зустріла у родинному колі. Для свята знаменитість обрала чорний костюм: вгору був прикрашений білими нитками та драпіруванням. Наряд Ротару доповнила кулоном та сережками.

Sonya Key

Племінниця Софії Ротару – співачка Sonya Key Новий Рік відсвяткувала у Чернівцях. Для вечора виконавиця обрала чорну атласну сукню, туфлі-човники та прикраси.

Катя Осадча

Телеведуча для свята обрала сукню-корсет бежевого відтінку, розшиту срібними зірками та півмісяцями. Як аксесуари - золоті прикраси та обруч зі стразами.

Леся Нікітюк

Знаменитість на святі з'явилася у вечірній міні-сукні Santa Brands та з сумочкою Prada. Доповнила вбрання прикрасами та срібними човниками.

Саша Бо

Інстаграм-блогер також обрала чорну сукню-корсет, яку доповнила туфлями з блискучими бантиками та перлинними прикрасами.

Тоня Матвієнко

Артистка зустріла Новий Рік із сім'єю. Вона поділилася знімком, на якому позує разом із батьками та донькою Ніною.

Олеся Бацман

Для свята дружина Дмитра Гордона обрала чорну міні-сукню з декольте, прикрашену ланцюгами. Образ доповнила сережками.

Маша Єфросиніна

Телеведуча для свят обрала вбрання у синіх відтінках.

Юлія Саніна

Виконавиця Нового року зустріла на сцені. Фронтвумен The Hardkiss для свята обрала карнавальний костюм синього кольору: до синьої сукні підібрала високу білу перуку та розшиту стразами маску.

Лілія Яма

Сім'я хореографа Влада Ями Новий рік зустріла у Мексиці. Проте танцюрист поділився із передплатниками фотографією з новорічної фотосесії. На знімку Лілія разом із чоловіком позує у вечірній рожевій сукні.

Злата Огневич

"Холостячка" Злата Огневич свято відзначала у клубі INKI People. Для вечора співачка обрала вечірнє вбрання бренду Betta La Betta.

Оля Полякова

Напередодні Нового року співачка захворіла, тож не змогла виступити на корпоративі. Артистка опублікувала "сторіс" відео у домашньому костюмі.

Олександр Зінченко та Влада Седан

Футболіст разом із дружиною та донькою Євою свято відзначили у Великій Британії. Вони поділилися з передплатниками милим сімейним фото у однакових домашніх костюмах.