Українські війська на Донбасі зазнали атаки, незважаючи на домовленості ТКГ про припинення вогню

У районі Травневого зафіксовано чергове порушення режиму "тиші".

На Донбасі зафіксовано порушення домовленостей щодо припинення вогню. Ворог застосував протитанкову керовану ракету. Про це повідомляє пресс-служба штабу операції Об'єднаних сил.

- Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті у рамках Тристоронньої контактної групи. 25 грудня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. У напрямку Травневе на Донбасі ворог вів вогонь із ПТРК, - зазначено у повідомленні.

Як зазначили у штабі, з початку цієї доби порушень режиму припинення вогню з боку противника не зафіксовано. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних Сил немає.

- Військовослужбовці Об'єднаних сил контролюють ситуацію і продовжують виконувати завдання щодо відображення та стримування збройної агресії Російської Федерації, - наголосили у відомстві.

Засідання ТКГ щодо врегулювання конфлікту на Донбасі відбулося 22 грудня. Сторони вперше за довгий час домовилися до повернення повного припинення вогню на Донбасі. Йдеться про дотримання домовленостей, прийняте у Мінську в липні 2020 року.