Арнольд Шварценеггер подарував безхатнім американським ветеранам 25 мінібудинків

Напередодні Різдва актор зайнявся благодійністю.

instagram.com/schwarzenegger.

Голлівудський актор та екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер напередодні католицького Різдва подарував бездомним ветеранам збройних сил США 25 міні-будинків у Лос-Анджелесі. У своєму Інстаграмі 74-річний артист показав фото будиночків, які стоять пліч-о-пліч. Актор побував на місці побудови.

– Сьогодні я рано відсвяткував Різдво. 25 будинків, які я пожертвував бездомним ветеранам, було збудовано тут, у Лос-Анджелесі. Було чудово провести час з нашими героями та привітати їх у їхніх нових будинках. Я хочу подякувати Village for Vets [організацію "Село для ветеранів"] за облаштування будинків та те, що вони були фантастичним партнером, Secretary of Veterans Affairs [Секретаря у справах ветеранів], AMVETS (American Veterans) [організація, яка з 1947 року представляє інтереси ветеранів] та всіх, хто працював з нами і зробив це можливим. Ми довели, що, працюючи разом, ми можемо вирішити будь-яку проблему, написав Арнольд Шварценеггер.

За інформацією телеканалу Fox News 11, актор пожертвував 250 тисяч доларів неурядової некомерційної організації Village for Vets. На ці гроші спорудили будинки.

Роб Рейнольдс із AMVets зазначив, що у ветеранів є електрика, опалення та кондиціонер. Син Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер приєднався до батька під час візиту. 28-річний Патрік Шварценеггер зазначив, що "ми всім зобов'язані нашим ветеранам, вони пожертвували своїм життям, своєю сім'єю заради нас і нашої свободи".