На СТБ стартує "МайстерШеф. Битва сезонів": повернення Пави, Паші Серветника та Катерини Великої

Прем'єра нового сезону відбудеться 22 січня 2022 року.

Телеканал СТБ

На телеканалі СТБ стартує "МайстерШеф. Битва сезонів". Цього разу на кухні популярного телепроекту зберуться найяскравіші учасники минулих сезонів, щоб довести, хто з них найкращий. Оцінювати їхню майстерність, як і раніше, будуть Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

- Нам завжди хотілося на кухні "МасйтерШефа" знову побачити улюбленців глядачів, дізнатися, чого вони досягли після проекту, наскільки виросли у професії та чого прагнуть. "Битва сезонів" - це другий шанс і унікальна можливість для найяскравіших учасників різних сезонів з'ясувати, хто ж із них таки найкращий шеф, - поділився керівник проекту Андрій Пишний.

У новому сезоні глядачі побачать переможця сьомого сезону Вадима Бжезинського, відомого як Пава. Він запам'ятався глядачам не лише оригінальними стравами, але й своїм "курлик". Також на проекті з'явиться переможець першого сезону "МайстерШеф. Професіонали" Паша Серветник, який після закінчення проекту проходив стажування у Європі та Азії. До учасників також приєднаються фіналіст "МайстерШеф. Професіонали-2" Олександр Цвігун, фіналістка п'ятого сезону Катерина Велика, кулінари-аматори з "МастерШеф-11" Серафим Дерега та Саша Кривець.

Двадцятку найяскравіших кулінарів глядачі зможуть побачити в ефірі телеканалу СТБ 22 січня 2022 року о 19:00.