Ліза Глінська поділилася рецептом фруктового торта "Ангельський десерт" для святкового столу

Складний, але дуже смачний десерт підійде для новорічних свят.

nstagram.com/lizaglinskaya

Український кондитер Ліза Глінська показала, як приготувати фруктовий торт із ніжним повітряним бісквітом. Рецепт та технологію Глинська виклала 23 грудня в Інстаграм. Якщо все зробити правильно і слідувати відеорецепту, вийде фруктовий торт⁣, форма коло, діаметр 18 см⁣.

- Це так смачно… Ви обов'язково маєте його приготувати. Тільки уявіть: повітряний бісквіт під назвою «Ангельський», сирний крем, фрукти… желе. Упевнена, він буде на вашому святковому столі, – написала кондитер.

Ангельський бісквіт – інгредієнти

Приготуємо ангельський бісквіт:⁣

Сироп для просочення:⁣

Приготуємо сироп для просочення: ⁣

Поєднуємо всі інгредієнти в сотейнику, доводимо до кипіння. Охолоджуємо.

Сирний крем:⁣

Приготуємо сирний крем: ⁣

Лимонне желе:⁣

Приготуємо лимонне желе: ⁣

Раніше Володимир Ярославський показав рецепт вишуканої новорічної закуски із червоною ікрою. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво зібрав комплексну вибірку рецептів для новорічного столу : якщо все це приготувати, цього буде достатньо, щоб різноманітно, недорого і без проблем на кухні нагодувати гостей.