На Рівненщині через ожеледицю зіткнулося одразу вісім автомобілів

Тяжких наслідків вдалося уникнути завдяки тому, що водії їхали повільно через слизьку дорогу.

кадр з youtu.be/3tuEKppLq6E

Аварія сталася на автодорозі Рівного-Луцька біля повороту в село Грабів. Першим зіткнувся водій вантажівки, пише Rivne Media.

- Водій вантажівки не був уважним, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість, не дотримувався безпечної дистанції, внаслідок чого скоїв зіткнення з транспортним засобом, що рухався попереду. Відповідно, вони скоїли інерційні зіткнення між собою, - заявила речниця Управління патрульної поліції Рівненської області Наталії Китюк.

За словами водіїв, вони їхали повільно, оскільки дорога була дуже слизька. Інспектори склали протокол за статтею 124 КУпАП, а також складатимуть акт обстеження вулично-дорожньої мережі за неналежне утримання дороги. Про постраждалих внаслідок масової аварії даних немає.

Раніше аварія сталася на в'їзді на Новий міст у Дніпрі. Під час руху по смузі з боку правого берега перекинувся легковий автомобіль Dacia. В авто знаходилися троє людей. Одна дівчина загинула дома. 35-річного водія рятувальники вирізали із салону близько 20 хвилин. На момент вилучення він був непритомний. Ще одна дівчина випала з машини на момент аварії.