"Мілан" не перемагає 3 матчі поспіль і скотився на третє місце

У 18 турі серії "А" "Мілан" на "Сан-Сіро" поступився мінімально "Наполі" 0:1. Перемогу неаполітанцям приніс швидкий гол македонця Еліфа Ельмаса

facebook.com/ACMilan

У 18 турі серії "А" "Мілан" на "Сан-Сіро" поступився мінімально "Наполі" 0:1. Перемогу неаполітанцям приніс швидкий гол македонця Еліфа Ельмаса.

Тріумф у гостьовому матчі над «Міланом» дозволила «Наполі» наздогнати «россонері» у турнірній таблиці, де вони тепер ділять друге місце із 39 очками. А лідирує "Інтер" (43 очки), який розгромив "Салернітану" 5:0.

У цьому турі відбувся ще один сенсаційний результат. "Аталанта" Руслана Малиновського на своєму полі була розбита "Ромою" (1:4), за яку виступає екс-півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян. Малиновський провів на пів 45 хвилин, але нічим не відзначився, а Мхітарян має результативну передачу.

"Мілан" в останньому турі зіграв унічию з "Удінезе" (1:1), перед цим програв у Лізі чемпіонів "Ліверпулю" (1:2) і залишив єврокубки.

Перед Різдвом "Мілан" зіграє з "Емполі", "Інтер" прийме "Торіно", а "Аталанта" вирушить у гості до "Дженоа" Андрія Шевченка.