Гороскоп на 20 грудня для всіх знаків зодіаку

Водолії – будьте обережні, Близнюки – працюйте краще.

Кіке від Pixabay

Більше гороскопів на телеграм-каналі UASTRO – https://t.me/uastrolog

♈️ ОВНИ, ви сьогодні звільнитеся від обмежень, які тиснули на вас останнім часом, й отримаєте зелене світло на самостійне виконання якихось проектів. Це буде чудовий шанс зарекомендувати себе як професіонала.

♉️ ТІЛЬЦІ, сьогодні може гостро постати якесь юридичне питання. Щоб його швидко вирішити, правильніше буде звернутися за допомогою до фахівця, а не намагатися щось зробити самотужки. Втім, у будь-якому разі зірки на вашому боці.

♊️ БЛИЗНЮКИ, не варто недооцінювати конкурентів - сьогодні вони будуть на висоті. Найправильнішим для вас буде добре робити свою роботу і не порівнювати себе з іншими.

♋️ РАКИ, не намагайтеся брати на себе відповідальність за інших людей. У них своє життя, і вони мають розгрібати свої косяки самостійно. А ви краще займіться власними проблемами.

♌️ ЛЕВИ, якщо у вас сьогодні співбесіда або інший захід, що потребує навичок самопрезентації, ви проявите себе просто ідеально. Будьте активними - у вас сьогодні це виходить чудово.

♍️ ДІВИ, найближчі декілька днів будуть дуже динамічними та плідними в усьому, що стосується роботи. Відкриються нові професійні можливості, тому скористайтеся ними, поки ви на підйомі.

♎️ ТЕРЕЗИ, можливі якісь неприємності зі здоров'ям - несерйозні, але прикрі, тому що вони можуть заважати повноцінно працювати. Постарайтеся не турбуватися з цього приводу, адже занепокоєння лише посилюватиме проблему.

♏️ СКОРПІОНИ, через минулі події ви опинилися в емоційній кризі, з якої буде важко вибратися. Буквально витягуйте себе, як барон Мюнхгаузен, за волося з болота і виходьте в люди.

♐️ СТРІЛЬЦІ, чим більше формальностей та обмежень буде у вашому діловому спілкуванні, тим краще. Дотримуйтесь усіх правил, розпоряджень, регламентуйте час зустрічей, витримуйте формальний тон спілкування.

♑️ КОЗЕРОГИ, у стосунках з близькими назрів конфлікт, який виявить себе дуже несподівано. Ви до такого будете не готові і, можливо, образитеся, замість того щоб намагатися все виправити.

♒️ ВОДОЛІЇ, вам може надійти приваблива пропозиція від вашого керівника або людини, яка стоїть вище вас за посадою. Будьте дуже обережні та акуратні. Існує ризик потрапити до якоїсь дуже неприємної авантюри.

♓️ РИБИ, день дуже активний не в плані подій, а в плані вашого психічного стану. Настрій коливатиметься з величезною амплітудою - від захоплення до повного відчаю. Якийсь ваш проект може увійти до завершальної стадії, і це наповнюватиме вас суперечливими емоціями.