Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко та просто приготувати вишневий штрудель. Швидко – не те слово: за твердженням шефа, класичний десерт можна встигнути зробити за 15 хвилин (насправді готова страва через 40 хвилин після старту, але поганий той кухар, що не фантазує). Про це, доклавши покрокову інструкцію, зірка "МастерШеф" розповіла 17 грудня в Інстаграмі.
- Те, що потрібно, коли раптово прийшли гості, а до чаю нічого немає, - зазначив Хіменес-Браво сферу застосування рецепту.
Інгредієнти :
- Вишня заморожена – 400 гр
- Філо тісто
- Цукор – 100 гр
- Масло оливкове.
У цьому рецепті дуже важливо, щоб штрудель не прилип і не пригорів. Тому Ектор користується пергаментом, рекомендуючи при цьому саме широкий пергамент – тестував на інших стравах і залишився задоволений.
Готуємо:
- Проваріть вишні із цукром до загустіння. Дайте їм охолонути до тепла.
- Тісто дістаньте заздалегідь з морозилки і дайте трохи полежати, щоб воно було м'яким і м'яким.
- Викладаємо листи тіста один на одного, як на відео, змащуючи шари олією. Викладаємо вишні на тісто, як на відео. А потім просто скручуємо рулет та запікаємо 20-25 хвилин при 180 градусах.
- Після приготування рулет можна відразу подавати гарячим з кулькою білого морозива. Смачного!
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.