Андрій Данилко показав дитяче фото, де він ще малюк

Знімок зворушив підписників артиста.

instagram.com/v_serduchka.

Український актор, співак та композитор Андрій Данилко у своєму Інстаграмі показав дитяче фото, де позує з іграшкою. На фото однорічне маля тримає рибу на колесах завбільшки з нього самого. Данилко позував на тлі килима в сорочці поло з картатим коміром.

– Фото з рибою на колесах, – підписав фото артист. – Полтава, 1974 р.

Андрій Данилко народився у Полтаві 2 жовтня 1973 року. Наразі йому 48 років, він відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка.

Батько хлопчика пішов із життя, коли Андрієві було сім років. Мама Світлана Волкова працювала на заводі, працювала маляром, щоби підняти дітей. У знаменитості також є зведена сестра Галина Гришко. Мати артиста народила її від першого чоловіка.

17 вересня Данилко повідомив про смерть 82-річної матері. Артист довго не говорив про втрату публічно. Сусіди артисти повідомили новину журналістам " Вікриття.Післямова " на телеканалі LIVE. Бек-вокалістка Данила Олена Романовська підтвердила інформацію.

Директор Андрія Данилка у коментарі " КП в Україні " повідомив, що Данилка не попередили про зйомки передачі. За його словами, мати артиста пішла з життя наприкінці 2020 року.