Кошеня, яке 15 годин провело на рейках харківського метро, знайшло нову сім'ю та ім'я

Тварину забрала місцева мешканка, у якої нещодавно померла улюблена кішка.

facebook.com/spt.kh

Кошеня, яке 15 годин провело на рейках харківської підземки, вирушило до нової родини. Тварина вже відійшла від стресу і освоїлася у тепер уже своєму будинку. Нова господиня Ярослава назвала кішечку Мішель. Про це пише група "Порятунок тварин Харків" у Фейсбуці.

- Кошеня, врятоване з платформи метро, взяла до себе Ярослава. 30 листопада не стало її улюблениці Тіни. Дівчина 2 тижні підшукувала собі кошеня, бо не могла без друга. Натрапивши на фото врятованого малюка, Ярослава зрозуміла: це - доля. Кошенятко швидко адаптувалося вдома, пограло, подивилося разом телевізор і вляглося спати з донькою нової господині, - розповіли зоозахисники.

Котика 15 грудня помітили пасажири підземки, коли перелякана тварина бігала рейками метрополітену. Малюк провів там 15 годин, і увесь цей час волонтери намагалися підняти його на перон. У метрополітені сказали, що зняти напругу з рейок можуть лише після опівночі. Тварину довелося ловити за допомогою сачка, у який насипали вологий корм. Принада спрацювала. Коли малюка дістали, виявилося, що це дівчинка і їй менше півроку. Кошеня не постраждало, але було сильно налякане.

У грудні у Червонограді Львівської області чоловік врятував собаку, який провалився під лід на озері та не міг самостійно вибратися. Нещасну тварину, яка відчайдушно боролася за життя, помітила місцева мешканка і одразу покликала на допомогу. Один з чоловіків, що прибігли, зголосився врятувати собаку незважаючи на ризик для власного життя.