Ukrainian Fashion Week-2022 знову пройде у phygital-форматі: всі колекції можна буде побачити онлайн

Український тиждень моди пройде з 2 по 6 лютого.

fashionweek.ua

Ukrainian Fashion Week пройде у Києві з 2 по 6 лютого 2022 року. Про це повідомляє прес-служба заходу. Як відзначають організатори, покази мод знову пройдуть у phygital-форматі (комунікації, що поєднують цифровий та фізичний простір. - Прим. авт.).

- Професійна спільнота - представники медіа, байєри та інфлюенсери - будуть запрошені на Тиждень моди і зможуть ознайомитися з колекціями дизайнерів офлайн, дотримуючись карантинних обмежень, а для всіх, хто цікавиться українською модною індустрією, UFW стане доступним завдяки відкритому online-доступу до показів, - розповіли представники UFW.

Пріоритетними напрямками розвитку Українського тижня моди, як і раніше, залишаються підтримка молодих дизайнерів, сталий розвиток моди та кроссекторальність.

Відео всіх показів та подій Ukrainian Fashion Week-2022 будуть доступні на сайті fashionweek.ua та на майданчику партнера – міжнародного медіасервісу Megogo.

Ukrainian Fashion Week була заснована у 1997 році. Покази колекцій проходять двічі на рік - восени та взимку. На Ukrainian Fashion Week свої колекції презентують дизайнери Андре Тан, Лілія Пустовіт, Лілія Літковська, Іван Фролов, Катя Сільченко, Ельвіра Гасанова.