Гороскоп на 12 грудня для всіх знаків Зодіаку

У Тільців фінансовий успіх, а у Стрільців – любовний.

Ганс Браксмаєр з Pixabay

Більше гороскопів на телеграм-каналі UASTRO – https://t.me/uastrolog

♈️ ОВНИ, сьогодні на порядку денному проблеми з коханою людиною. Якщо має місце непорозуміння, потрібно обов'язково прояснити ситуацію, інакше приховане незадоволення розіб'є ваш любовний човен.

♉️ ТІЛЬЦІ, ваше фінансове становище вкрай нестабільне останнім часом. Але сама доля посилає вам порятунок: ви отримаєте якусь велику суму грошей (спадщину, виграш, страхову виплату) і вирішите фінансові проблеми.

♊️ БЛИЗНЮКИ, як би вас не дратували оточуючі, вміння зберігати спокій буде величезним вашим плюсом та перевагою у будь-яких переговорах та комунікаціях. Ви можете сказати все, що про них думаєте, але подумки.

♋️ РАКИ, не треба виправдовуватися перед іншими, що ви весь такий раптовий та суперечливий. Просто контролюйте себе і не ведіться на перші безглузді імпульси. Будьте стриманішими!

♌️ ЛЕВИ, сьогодні просто необхідно стати в позу, відстоювати свою думку і не дозволяти сідати собі на шию. Не бійтеся, вас не вважають незручним, вас вважають впевненим у собі.

♍️ ДІВИ, вам хочеться більше уваги приділяти внутрішньому, ніж зовнішньому. Сьогодні вас тягне допомагати ближньому, безкорисливо дбати про когось, матеріально підтримувати. Тільки не помилитеся з об'єктом допомоги - не нарвіться на хитрого марнотратника, який мріє влаштуватися за ваш рахунок.

♎️ ТЕРЕЗИ, сконцентруйтеся на тому, що для вас дійсно важливо, а менш значущі справи просто поки що ігноруйте. Вам потрібна зараз концентрація на головному, інакше просто зіб'єтеся з обраного шляху.

♏️ СКОРПІОНИ, звичайна рутина сьогодні не буде особливо напружувати, ви легко впораєтеся з будь-якою текучкою. Також чудово будуть просуватися фінансові справи, наприклад, сьогодні можна взяти кредит за найвигіднішою ставкою.

♐️ СТРІЛЬЦІ, ви сьогодні фліртуєте, хочете закохуватися і ласі на любовні авантюри. Але стосунки, які можливо зав'яжуться сьогодні, навряд чи можуть претендувати на щось серйозне. Але час проведете добре.

♑️ КОЗЕРОГИ, якщо будете когось у чомусь переконувати, робіть це емоційно, а не логічно. Сьогодні добре зайдуть надихаючі промови, а не сухі логічні аргументи.

♒️ ВОДОЛІЇ, якщо є можливість, залишайтеся сьогодні вдома та присвятіть цей день близьким. У справах сьогодні буде багато плутанини, суперечок і навіть скандалів, що добряче може помотати вам нерви.

♓️ РИБИ, сьогодні ви можете відчувати розчарування та пригніченість, і ви самі в цьому винні. Ви встановили надто високу планку, і у вас вже немає сил постійно дотримуватися високих стандартів. Зменште їх, ви жива людина, і не все у вас може виходити.