Репер Тревіс Скотт дав перше інтерв'ю після трагедії на фестивалі Astroworld

Він заявив, що хоче у всьому розібратися.

hotcontent.ru

Американський репер Тревіс Скотт дав перше інтерв'ю після трагедії на музичному фестивалі Astroworld, внаслідок якої загинуло 10 людей. За словами музиканта, під час свого виступу він не знав, що у залі відбувається тиснява. Він описав те, що відбувається, як "емоційні американські гірки". Тревіс додав, що дізнався про жертв за кілька хвилин до пресконференції поліції. Про це репер розповів в інтерв'ю ютуб-каналу CThaGod.

- Це стає так складно, бо знаєте, я завжди відчуваю зв'язок зі своїми шанувальниками. Я через щось пройшов, і я відчуваю, що фанати через щось пройшли, і батьки людей через щось пройшли. І це справді боляче. Це шкодить суспільству. Було багато думок, багато почуттів, багато горя. Просто намагаюся усвідомити це , – сказав артист.

На запитання ведучого, чому тоді він, після перших заяв про жертви, продовжував виступати ще 40 хвилин, музикант відповів, що йому ніхто не сказав, що потрібно зупинити шоу, а також на концерті не було зв'язку. Тревіс також додав, що довіряє персоналу, який відповідає на шоу за безпеку, а сам не хотів нікому нашкодити.

- Я мушу з'ясувати, що тут сталося. Я повинен знайти рішення. Сподіваюся, це стане першим кроком для нас, артистів, у мене буде більше розуміння, що відбувається, - поділився Скотт.

Трагедія на фестивалі Astroworld сталася 5 листопада. Під час виступу Тревіса Скотта сталася тиснява. В результаті загинуло 10 людей, а близько 300 - отримали травми.