Для форуму «Україна 30. Діти» Олена Зеленська обрала червоний костюм AMG та брошку Lake Studio

Яскравий образ перша леді доповнила блузою та човниками спокійного кольору.  

прес-служба першої леді

На відкритті  форуму «Україна 30. Саміт.Діти" Олена Зеленська виступила у червоному брючному костюмі.  Свій образ перша леді доповнила брошкою від Lake Studio та сережками Guzema Fine Jewelry. Про це “КП в Україні” розповіли у прес-службі першої леді.

Форум «Україна 30. Саміт. Діти» відкрився у Києві вранці у вівторок. Він став частиною заходів, присвячених 75-річчю Дитячого фонду ООН. Перша леді повідомила, що пишається тим, що може співпрацювати із офісом ЮНІСЕФ в Україні. Співпраця закріплена у двох меморандумах від 2020-го та 2021 року про взаєморозуміння та співпрацю. Основні їх пункти – про покращення якості харчування в освітніх закладах, поширення здорового способу життя серед дітей та молоді, підвищення поінформованості про здорове харчування серед батьків та педагогів.

У рамках подальшої співпраці України та ЮНІСЕФ представлять концепт кампанії здорового харчування та розвитку здорових харчових звичок. До кінця року запустять веб-портал реформи шкільного харчування. Також Україна та Дитячий фонд ООН взаємодіють у забезпеченні рівних прав та можливостей для дівчаток і хлопчиків, створенні безбар'єрного середовища для дітей та сімей з дітьми.

ЮНІСЕФ створено у 1946 році для допомоги дітям, які постраждали під час Другої світової війни. З 1953 року діє на постійній основі, надаючи допомогу більш ніж у 190 країнах. Фонд співпрацює з урядами, науковими установами, бізнесом, громадськими організаціями, лікарнями та навчальними закладами.