Смертельна аварія під Черніговом могла статися через слизьку дорогу або порушення правил дорожнього руху

Жертвами ДТП, за останніми даними, стали 13 людей.

cn.dsns.gov.ua

Аварія сталася близько 8-ї години ранку біля села Брусилів, що знаходиться за 13 кілометрів від Чернігова. На слизькій дорозі не розминулися вантажівка та маршрутне таксі «Чернігів-Сосниця». Багато учасників ДТП загинуло на місці, повідомили в пресслужбі ДСНС.

Спочатку на місце аварії приїхало 10 працівників ДСНС. Пізніше на місце прибуло ще 15 рятувальників. Ліквідувати результати аварії надіслали також автокран та тягач-КрАЗ.

Спочатку повідомлялося, що жертвами аварії стали 10 людей. Пізніше кількість загиблих збільшилась до 13. Ще 6 учасників ДТП травмовано.

- Тому причин (аварії) може бути дві – або слизька дорога, або порушення правил дорожнього руху з боку водіїв. З'ясовуємо всі обставини, – розповіли чернігівські рятувальники та пожежники виданню «Сегодня».

У поліції додали, що на місці працює слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Вони встановлюють причину й обставини ДТП. На час роботи поліції та аварійно-рятувальних служб рух автошляхом перекрито в обох напрямках. Об'їзд здійснюється за ділянкою автодороги Городня-Сновськ-Березна та назад.