Ліза Глінська поділилася рецептами святкових тортів "Червоний оксамит" та "Рафаелло"

Рецепти вона опублікувала у соцмережах.

instagram.com/lizaglinskaya

Кондитер та екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як приготувати святковий торт "Червоний оксамит" та "Рафаелло". Рецепти вона опублікувала в Інстаграмі.

Інгредієнти для "Червоного оксамиту":

Бісквіт (розрахунок на форму 16 см):

Полунична начинка (розрахунок на 2 форми 14 см): ⁣

⁣Крем-чіз (розрахунок на форму 16 см):⁣

Для декору: ⁣

Готуємо:

Крем:

Крем та складання торта:

Інгредієнти для "Рафаелло":

⁣Кокосовий бісквіт (на форму діаметром 16 см):⁣

Кокосовий крем на форму діаметром 16 см: ⁣

Готуємо:

Крем:

Збираємо торт: