Мілованов одружився з колегами з Київської школи економіки: з'явилися фото з весілля

Дружину економіста звуть Наталія Шаповал.

facebook.com\e.shevchenko

Екс-міністр економіки, а нині радник керівника Офісу президента та президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов обіцяв зіграти весілля 4 грудня та дотримав слова. Наречений поінформував громадськість про те, що свято відбулося, розмістивши весільне фото на своїй сторінці у Фейсбук.

- Наталя Шаповал і я одружилися, - повідомив він і виклав спільне весільне фото.

У коментарях під постом пара привітали Зорян Шкіряк, Володимир Омелян, Інна Совсун, Ганна Новосад, Наташа Влащенко та інші відомі люди.

Крім того, на своїй сторінці у Фейсбуці кілька кадрів з урочистостей виклав український бізнесмен Євген Шевченко. На ще одному фото гості – сам Шевченко, керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський, головний редактор "НВ" Віталій Сич, екс-президент "Київстару" Петро Чернишев, заступник міністра економіки – торговий представник України Тарас Качка.

- Сьогодні (раптово!) відбулося весілля Тимофія Мілованова. Порада та любов, як заведено говорити! Усі вакциновані, якщо що, - написав Шевченко, голова комітету розвитку ХоРеКа в Спілці українських підприємців.

Напередодні Мілованов в ефірі телеканалу "Наш" анонсував, що цими вихідними у нього буде "дорого" весілля.

- Я всіх запрошую, всі служби, які перевірятимуть, розслідувачів тощо, запрошую подивитися, хто приїде, що зробить... Приїжджайте, зробіть розслідування про моє весілля, я вам усі чеки покажу. Де заробив – спитайте, - сказав Мілованов.

На сторінці Наталії Шаповал вказано, що вона є членом редколегії у VoxUkraine. Вона також працює віце-президентом з економіко-політичних досліджень, головою KSE Institute у Київській школі економіки, яку очолює Мілованов. Освіта дружина Мілованова здобувала на мехматі КНУ, в університеті Х'юстона та в KSE.

Це другий шлюб Мілованова. Перший тривав чотири роки – з 2004-го до 2008-го. Він був одружений із громадянкою США.

- У мене важкий характер та щільний графік роботи. Жодна дружина не витримає такого. Та й живу я то у Києві, то за кордоном, – сказав в одному з інтерв'ю Мілованов.

В іншому інтерв'ю він помітив про "сімейний" період свого життя, що це були бурхливі роки.

- Я її зустрів під час навчання, у барі, у клубі нічному, до речі, коли був студентом, докторантом. Таке кохання було, знаєте... Може, чотири, п'ять років, може, шість. Але вона була такою бурхливою, такою справжньою, але з усіма цими емоційними проблемами, коли багато пристрасті і не завжди достатньо бажання на компроміси йти. І так воно… не спрацювалось, – зізнався Мілованов.

Тимофію Мілованову 47 років. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в уряді Олексія Гончарука з 29 серпня 2019 року. Працював заступником голови Ради Національного банку України. Є співзасновником аналітичної компанії VoxUkraine.