В образі Норки у шоу "Маска" ховалася Даша Астаф'єва

Артистка вразила глядачів хітом Кайлі Міноуг та розцілувала Андрія Данилка.

kanalukraina.tv/ru

У сьомому ефірі шоу "Маска" свою особу розсекретила учасниця, яка переховувалась під маскою Норки. Таємничою гостю виявилася українська співачка Даша Астаф'єва. Про це повідомляє прес-служба телеканалу "Україна".

З'явившись на сцені, Норка одразу викликала бурю емоцій глядачів. А коли звернулася до зіркового детектива Андрія Данилка «Андрюша» – зовсім заплутала експертів.

- Загалом не розумію, хто може так звертатися до мене… таких уже немає, – сказав Данилко і засміявся.

Таємнича гостя феєрично виконала хіт Кайлі Міноуг "In Your Eyes", а завершуючи виступ, красиво впала на підлогу. Після цього зірковий детектив Оля Полякова зазначила, що "так еротично" могла впасти лише Астаф'єва. А її колега Андрій Данилко нагадав, що костюм без трусиків для співачки є досить характерним і згадав про випадок, коли на червоній доріжці відомого журналу Астаф'єва кинула трусики у журналіста.

Зіркові детективи почали одноголосно скандувати: «Маску, маску!», після чого гостя зняла з себе маску, під якою опинилася Даша Астаф'єва.

- Андрюша, як ти міг мене не впізнати?! Такою шаленою можу бути тільки я! А тепер поцілунки і більше! – звернулася співачка до Андрія Данилка. - Спасибі за можливість заспівати для вас, із задоволенням залишилася б не на один номер! А ще скористаюся нагодою і скажу - нехай краще Норка тішить вас так, ніж шубою! Не носите шуби з нірки, будь ласка, – заявила артистка.

Другий сезон шоу "Маска" стартував на телеканалі Україна у жовтні. За п'ять випусків телеглядачам та журі вдалося розкрити особи Баяна (мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь), Феї (Лілія Ребрик), Грифона (Андрій Пятов), Совеня (Сергій Танчинець), Кажана (Остап Ступка) та Джмеля (Степан Казанін).