Софія Ротару прилетіла на новорічні зйомки до Москви, вразивши всіх красою та модною сукнею

Шанувальники у захваті від образу співачки, яка приїхала на ювілейну "Пісню року-2021".

Володимир ВЕЛЕНГУРІН.

Українська співачка Софія Ротару за своєю грудневою традицією вирушила на початку місяця до Москви, де зараз у розпалі зйомки телевізійних шоу. Фотографію із російської столиці Софія Михайлівна опублікувала 3 грудня в інстаграмі.

– Новорічні зйомки, – констатувала легенда України.

Де саме на цей момент знімалася Ротару, вона не уточнила. Але це точно не "Пісня року-2021": концерт-зйомка цієї програми відбудеться у суботу, 4 грудня, і в цьому заході Софія Михайлівна точно візьме участь – її ім'я є в афіші. Крім Ротару, в ювілейному концерті ("Пісні року" цього року 50 років!) візьмуть участь Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Ігор Крутий, Григорій Лепс, Стас Михайлов та багато інших.

А поки що під час телезйомок українська зірка постала у трендовій сукні зі стисненої тканини відтінку екрю, із плісованою тканиною по всій довжині. Це безперечний хіт сезону.

Шанувальники зірки прийшли в захват від новорічного образу виконавиці. Вони вважають, що Софія Михайлівна нітрохи не поступається молодим красуням – а, навпаки, виглядає навіть ефектніше, ніж вони. «Красуня Софія Михайлівна!», «Неймовірна», «Виглядаєте чудово і як ровесниця дівчат, що стоять поруч», «Хочеться вас бачити більше і частіше», «На тлі Софії Ротару поряд усі непоказні», «Софіє Михайлівно, втратила вас серед дівчат! », – пишуть фоловери у коментарях.

Торік на російській "Пісні року" Ротару виконала " Червону руту ". У серпні 2021 року Софія Михайлівна заспівала на фестивалі «Нова хвиля » у Сочі. Тоді артистка теж захопила зал для глядачів своєю енергією, чудовим зовнішнім виглядом і перлинною сукнею. А у лютому 2021-го Софія Ротару виступила на дні народження російського бізнесмена під Воронежем.

Софія Ротару – народна артистка України та Молдови, естрадна співачка. У 2000 році отримала звання "Людина року", у 2002 році - Герой України. У 2021 році отримала офіційне звання "Легенда України", засноване Зеленським до відзначення 30-річчя Незалежності. 24 серпня виступила на "Олімпійському", взявши участь у збірному святковому концерті.

У репертуар Ротару входить понад 500 пісень українською, російською, а також кількома іноземними мовами.